Zeilcruises/ meezeilen

Signature Sailing biedt u de mogelijkheid om te genieten van een onbezorgde zeilcruise of actieve meezeilvakantie op de meest fantastische bestemmingen. Heeft u er altijd van gedroomd om het prachtige Caribische gebied onder zeil te verkennen, de schildpadden op de Seychellen te ontmoeten of de Aziatische wateren met haar indrukwekkende eilanden te bezichtigen? Wij maken deze droom voor u waar.

Lees meer...

Bird Dream Seychellen

Deze adembenemende zeilcruise brengt u in 11 dagen langs de mooiste eilanden van de Seychellen. Het schitterende onderwaterleven en de afwisselende aanblik van de eilanden zal u werkelijk bekoren. Te midden van het azuurblauwe water doemen de eilanden op en gewiegd door de wind lijkt het alsof te palmbomen u toewuiven.

Lees meer...
 

BVI Dream

In 8 dagen brengt deze Caribische cruise u langs de wonderschone eilanden van de Britse Maagdeneilanden. Het gebied is een waar paradijs voor zeilers met de talrijke eilanden, wonderschone baaien en een prachtig onderwaterleven. De wonderen der natuur treft u hier in allerlei vormen; van een doolhof van grotten tot één van 's werelds langste koraalriffen.

Lees meer...
 

Dream Grenadines

De prachtige 8-daagse zeilcruise langs de Grenadine eilanden laat u genieten van bounty-eilanden, verlaten stranden, kleurrijke culturele invloeden, schitterende natuur en een adembenemend onderwaterleven. Ontdek de diversiteit van de eilanden en laat u verwelkomen door wuivende palmbomen of de gastvrije bevolking. Beleef het swingende Caribische gevoel!

Lees meer...
 

La Digue Dream Seychellen Deluxe

Tijdens deze 4-daagse luxe minicruise kunt u enkele van de mooiste plekken van de Seychellen bezoeken. Naast de heerlijke zeiltochten die u door deze paradijselijke omgeving voert, heeft u ruim voldoende tijd om te snorkelen en de pareltjes van eilanden te bezoeken. Een uitstekende manier om deze eilandengroep te verkennen.

Lees meer...
 

Maldives Dream

Deze adembenemende zeilcruise brengt u in 8 dagen langs de mooiste bewoonde en onbewoonde eilandjes van de Malediven. Tijdens de heerlijke zeiltochten naar en langs de diverse eilanden valt u van de ene in de andere droom. Zwemmen en snorkelen zal u het gevoel geven u in een prachtig aquarium te bevinden.

Lees meer...
 

Pagina 1 van 2

Ga naar boven