Sint Maarten Heineken Regatta

Sint Maarten Heineken Regatta: 2 t/m 5 maart 2017

In maart wordt al weer de 37ste editie van de Sint Maarten Heineken Regatta georganiseerd. Het eiland wordt overspoeld met enthousiaste zeilers uit de hele wereld. Circa 175 deelnemende teams verdeeld over diverse klasses maken deze regatta tot één van de grootste en bekendste in het Caribische gebied. De spetterende wedstrijdbanen en fanatieke teams op het water zijn ook voor de vele toeschouwers een lust voor het oog. In de Bareboat Class racen maar liefst rond de 55 teams verdeeld over 5 klasses. De eerste wedstrijddag wordt traditioneel gestart met een race om het eiland.

Niet alleen de te varen wedstrijden staan garant voor veel spektakel, maar ook de groots opgezette feesten. De opzwepende klanken van de band zorgen voor een gezellige cooling down na een actieve dag op het water. Zowel regionale als internationale artiesten verzorgen een fantastisch optreden en niets wordt geschuwd om de vier beste feestavonden van het hele jaar neer te zetten. Het programma is zeer gevarieerd en het is welhaast onmogelijk om niet swingend de dag af te sluiten.

 

Wedstrijd- en walprogramma (2 t/m 5 maart 2017)

Dag Omschrijving
Do. Inschrijving en registratie
Welcome Party in Port de Plaisance
Vr. 1e wedstrijddag - The Race around the Island (Simpson Bay naar Great Bay)
Party in Great Bay
Za. 2e wedstrijddag - Simpson Bay naar Marigot
Party bij Waterfront in Marigot
Zo. 3e wedstrijddag - Marigot naar Simpson Bay
Prijsuitreiking
Final Party in Simpson Bay

* Programma onder voorbehoud 

Prijsindicatie

Boot EUR
30 - 38 ft 2.135 - 4.130
39 - 43 ft  2.555 - 4.900
44+ ft   2.905 - 7.665
Catamaran  4.340 - 8.575

 

Prijzen zijn in EUR per week.

Prijzen betreffen de `kale´ boothuur, zijn indicatief en onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele prijswijzigingen.

Prijzen zijn `van - t/m´ tarieven in relatie tot bootlengte en leeftijd van de boot met bijbehorende tariefklasse.

 
Regattapakket*:  - EUR1.100
Regattatoeslag:   - EUR1.600
De tarieven zijn afhankelijk van de leverancier en de beschikbare boten.
 
* Het Regattapakket omvat een briefing voor de wedstrijd, de inschrijving, schoonmaken van het onderwaterschip, nalopen van de zeilen en technische assistentie gedurende de wedstrijd. De volledige inhoud van een regattapakket verschilt per leverancier. In uw offerte zal  de inhoud van het regattapakket gespecificeerd worden.
NB Niet alle leveranciers verzorgen een regattapakket voor de Sint Maarten Heineken Regatta. In dit geval zal Signature Sailing de inschrijving, meetbrief, ligplaats en andere formaliteiten voor u regelen.
 
Extra opties en verplichte bijkomende kosten, waaronder borg en eindschoonmaak, worden per offerte gespecificeerd. Gedurende regatta's is de borg niet afkoopbaar.

 

 

 
Ga naar boven