Regatta zeilen

Signature Sailing organiseert diverse arrangementen naar internationale zeilregatta´s wereldwijd. Wedstrijdzeilen in helderblauwe wateren onder een strakblauwe en zonovergoten hemel, waarbij de sportieve strijd op het water wordt afgewisseld met spetterende feesten aan de wal. De diverse data van de evenementen bieden u de mogelijkheid om uw zeilseizoen op een spectaculaire manier te starten of af te sluiten.

Antigua Sailing Week

Antigua Sailing Week: 29 april t/m 5 mei 2017

In 2017 belooft de 50ste Antigua Sailing Week weer een fantastisch zeilevenement van formaat te worden. Deze spectaculaire regatta staat inmiddels bekend als één van de grootste internationale zeilevenementen. Het hele eiland ademt deze week regatta en staat bol van de festiviteiten. De sportieve doch fanatieke wedstrijden onder de Caribische zon zijn een mooie uitdaging voor de zeiler. Het uitgebreide en sfeervolle programma aan de wal maakt de Antigua Sailing Week tot een onvergetelijk evenement.

Lees meer...
 

BVI Spring Regatta

BVI Spring Regatta: 31 maart t/m 2 april 2017

WARM WATER, HOT RACING is de slogan van de BVI Spring Regatta. De paradijselijke omgeving en de uitstekend georganiseerde wedstrijden maken deze zeilregatta tot een niet te missen evenement. In 2017 wordt al weer de 46ste editie gevaren in de helderblauwe wateren van het Sir Francis Drake Channel. ´s Avonds ontmoeten de zeilers elkaar in het sfeervolle regattadorp in Nanny Cay Marina. Niet alleen de goed georganiseerde wedstrijden staan internationaal bekend, maar ook de festiviteiten aan de wal!

Lees meer...
 

Grenada Sailing Week

Grenada Sailing Week: 30 januari t/m 4 februari 2017

Pure Sail, Pure Spice! De Grenada Sailing Week is een kleinschaliger, maar minstens zo´n uitdagende regatta in de zuidelijke wateren van het Caribisch gebied. Dit sfeervolle evenement zal wederom een combinatie zijn van mooie wedstrijden en Caribische feesten. De langebaan- en kortebaanwedstrijden nodigt iedere zeiler uit tot een fanatieke, maar sportieve strijd op het water. ´s Avonds ontmoeten de zeilers elkaar om kennis te maken met de cultuur van Grenada en haar gastvrije inwoners tijdens de swingende feesten.

Lees meer...
 

Marmaris International Race Week

Marmaris International Race Week: 28 oktober t/m 3 november 2017

Een groots opgezette internationale regatta op slechts vier uur vliegen van Amsterdam: de Marmaris International Race Week. Dit zeilevenement, dat in oktober 2017 voor de 28e keer wordt georganiseerd, is zeer populair en trekt vele zeilers van verschillende, veelal Europese, nationaliteiten. Een heerlijk klimaat en de goede zeilcondities vindt u ook dicht bij huis. De uitstekend georganiseerde wedstrijden in combinatie met een goed verzorgd walprogramma maken deze regatta een fantastisch evenement om uw zeilseizoen mee af te sluiten.

Lees meer...
 

Phuket King´s Cup Regatta

Phuket King´s Cup Regatta: 2 t/m 9 december 2017 

De nummer één regatta in Azië! In december wordt de 31ste editie gevaren in de wateren van de Andaman Sea. Meer dan 90 enthousiaste teams nemen deel aan deze grootste en populairste zeilregatta van Azië. De Phuket King´s Cup Regatta wordt gevaren ter ere van de verjaardag van de koning, zelf ooit een goed zeiler. De wedstrijdbanen zijn gevarieerd evenals de diverse klasses en nationaliteiten. De spetterende feesten ´s avonds vormen iedere keer een prachtige afsluiting van een mooie racedag.

Lees meer...
 

Pagina 1 van 2

Ga naar boven