Marmaris International Race Week

Marmaris International Race Week: 28 oktober t/m 3 november 2017

De Marmaris International Race Week is 28 jaar geleden begonnen als zeilevenement voor fervente zeilers uit de regio. Na het oprichten van de Marmaris International Yacht Club is het evenement uitgegroeid tot een internationale regatta met circa 140 deelnemende zeilboten en 1000 enthousiaste zeilers. De Netsel Marina is de gastheer voor alle deelnemers en hier bevindt zich ook het regatta office en het activiteitenterrein. Tijdens de gezellige Dinner Parties kunnen de zeilers elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen of met het team de tactiek voor de volgende dag doorspreken.

In het grote deelnemersveld is de IRC Charter Class zeer goed vertegenwoordigd. De klasse voor bareboat zeilers zijn daarom zeer competitief en uitdagend om in te varen. De vijf wedstrijddagen worden afgewisseld met kortebaan wedstrijden over Olympische banen en lange afstandsraces. De sportieve zeildagen worden ´s avonds afgesloten met een prijsuitreiking en een feest. Op de dinsdag kunt u genieten van een heerlijke avond ter vrije besteding. Een ideaal moment om de gezellige badplaats Marmaris te verkennen.

 

Wedstrijd- en walprogramma (28 oktober t/m 3 november 2017)

Dag Omschrijving
Zo. Inschrijving en registratie
Schippersbriefing
Opening Cocktail Party
Ma. 1e wedstrijddag
Dinner Party en prijsuitreiking
Di. 2e wedstrijddag
Avond ter vrije besteding
Wo. 3e wedstrijddag - Marmaris Cup
Dinner Party en prijsuitreiking
Do. 4e wedstrijddag - Netsel Marina Cup
Fancy Dressed Team Competition en prijsuitreiking
Vr. 5e wedstrijddag - Allianz Cup
Afsluitende Dinner Party en prijsuitreiking

* Programma onder voorbehoud 

Prijsindicatie

Boot EUR
30 - 38 ft  1.175 - 1.750
39 - 43 ft  1.715 - 2.310
44+ ft  1.855 - 3.780
Catamaran 1.855 - 4.270

 

Prijzen zijn in EUR per week.

Prijzen betreffen de `kale´ boothuur, zijn indicatief en onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele prijswijzigingen.

Prijzen zijn `van - t/m´ tarieven in relatie tot bootlengte en leeftijd van de boot met bijbehorende tariefklasse.

 
Regattapakket*: -  EUR  600
Regattatoeslag:   - EUR1.600
De tarieven zijn afhankelijk van de leverancier en de beschikbare boten.
 
* Het Regattapakket omvat een briefing voor de wedstrijd, de inschrijving, schoonmaken van het onderwaterschip, nalopen van de zeilen en technische assistentie gedurende de wedstrijd. De volledige inhoud van een regattapakket verschilt per leverancier. In uw offerte zal  de inhoud van het regattapakket gespecificeerd worden.
NB Niet alle leveranciers verzorgen een regattapakket voor de Marmaris International Race Week. In dit geval zal Signature Sailing de inschrijving, meetbrief, ligplaats en andere formaliteiten voor u regelen.
 
Extra opties en verplichte bijkomende kosten, waaronder borg en eindschoonmaak, worden per offerte gespecificeerd. Gedurende regatta's is de borg niet afkoopbaar.

 

 

 

 
Ga naar boven