Praslin Dream Seychellen

 

 

Programma 8-daagse zeilcruise
Dag Omschrijving
1 In de ochtend komt u aan boord in Mahé. ´s Middags zeilt u naar het Saint Anne Marine Park aan de noordoostzijde van Mahé. U kunt hier prachtig snorkelen. Voor de nacht gaat u voor anker in deze schitterende omgeving.
2 Na het ontbijt heeft u alle tijd om het Saint Anne Marine Park te verkennen. Na de lunch zeilt u naar Cocos Island, bestaande uit rotsen die prachtig zijn uitgesleten door de zee. De vele kleurrijke vissen zijn beslist de moeite waard om te snorkelen op deze schitterende plek. Aan het einde van de dag zet u koers naar het eiland La Digue.
3 U kunt een fiets huren om het schitterende eiland La Digue te verkennen. Op dit prachtige eiland vindt u palmbomen, lieftallige huisjes bedekt met daken van palmbladeren en hagelwitte zandstranden omgeven door welgevormde rotsen. U kunt ook besluiten het eiland per paard of ossenwagen te verkennen. La Digue wordt ook wel gezien als de parel van de Seychellen.
4 Vandaag staat een bezoek aan het eiland Cousin op het programma. Dit eiland is sinds 1968 een natuur- en vogelreservaat met bijzondere vogelsoorten. U kunt hier ook enkele reuzenschildpadden treffen. In de middag zeilt u verder naar het eiland Praslin. Breng een bezoek aan de Vallée de Mai, een prachtige vallei waar de indrukwekkende coco-de-mer op 40 meter hoogte wordt heen en weer gewiegd door de wind.
5 Na het ontbijt zet u koers naar het eiland Grande Soeur. Het eiland bestaat eigenlijk uit twee rotsformaties die met elkaar verbonden worden door een kokosnootplantage. U kunt het eiland bezoeken, genieten van zon, zee en een heerlijke barbecue op het strand. Aan het einde van de dag zet u koers naar het eiland Curieuse.
6 Het eiland Curieuse is onderdeel van het Marine National Park, waar meer dan honderd schildpadden leven. Na de lunch zeilt u verder naar Saint Pierre Islet, een groep afgeronde rotsen waartussen de palmbomen u toewuiven. Dit is tevens een prachtige locatie om te snorkelen. Aan het einde van de dag gaat u anker op naar Anse Volbert, bij het eiland Praslin.
7 Vandaag kunt u genieten van snorkelen, zwemmen en andere watersportactiviteiten bij de prachtige stranden van Praslin. In de middag zeilt u terug naar het eiland Mahé.
8 In de ochtend gaat u van boord na een onvergetelijke reis.

 

Accommodatie

Praslin Dream Seychellen
Deze reis wordt gevaren met de catamaran type Mojito 78´. Op deze 24 meter lange catamaran varen 3 bemanningsleden en is plaats voor maximaal 24 gasten. Er zijn 12 ruime 2-persoons hutten met eigen douche en toilet.

Praslin Dream Seychellen Deluxe
Deze reis wordt gevaren met de catamaran type Marquises 56´. Op deze 17,5 meter lange catamaran varen 2 bemanningsleden en is plaats voor maximaal 8 gasten. Er zijn 4 ruime 2-persoons hutten met eigen douche en toilet.

 

Prijsindicatie

De prijs voor de Praslin Dream Seychellen zeilcruise is afhankelijk van het seizoen en varieert van EUR 1.425 tot EUR 1.735 per persoon op basis van een 2-persoons hut.

De prijs voor de Praslin Dream Seychellen Deluxe zeilcruise is afhankelijk van het seizoen en varieert van EUR 1.495 tot EUR 1.995 per persoon op basis van een 2-persoons hut.

De prijs is inclusief:

 • Accommodatie aan boord in een 2-persoons hut met eigen douche en toilet.
 • Volpension inclusief water, koffie en thee.
 • Service van de bemanning (Schipper, maat en kok/gastheer)
 • 2 sets beddengoed, handdoeken en een badhanddoek per persoon per week.
 • Gas, water en diesel voor de boot.
 • Verzekering voor de boot en haar opvarenden.
 • GST lokale belastingen.
 • Watersportattributen: snorkelgerei en kajaks.

De prijs is exclusief:

 • Drankjes (frisdranken en dranken uit de bar)
 • Transfers
 • Uitgaven voor in- en uitklaren, toeristen- en cruisebelastingen en havengelden. (circa EUR 115 per persoon)
 • Excursies op de eilanden. (ter plaatse voldoen)
 
Ga naar boven