Maldives Dream

 

 

Programma 8-daagse zeilcruise
Dag Omschrijving
1 In de ochtend komt u aan boord in de haven van Thilafushi na een transfer per speedboot van de luchthaven Malé. ´s Middags zeilt u naar Banana Reef om te snorkelen temidden van mantaroggen en talrijke bontgekleurde vissen. Aan het eind van de middag zeilt u verder naar de Zuid Malé atol en gaat u voor anker bij Gulhi eiland.
2 In de ochtend kunt u het eiland verkennen en een bezoek brengen aan het kleine vissersdorp met een kleine scheepswerf die de traditionele vissersschepen bouwt. ´s Middags worden de zeilen gehesen voor een tocht naar Sand Bar, een paradijselijke zandbank van fijn witgekleurd zand. U kunt hier genieten van de lunch, zwemmen, kajakken en snorkelen. Vervolgens zeilt u verder naar het Ari atol, waar u voor anker gaat bij het eiland Omadhoo.
3 Bezoek het lieftallige eiland met haar groene en witte huisjes en prachtig onderhouden tuinen met broodbomen en mangobomen. Na een korte wandeling door het dorp komt u bij een schitterend hagelwit strand. U vindt hier de prachtigste schelpen. Na lunch zeilt u naar Meerufenfushi, een absolute parel van de Malediven. In de beschutte lagoon bij een paradijselijk strand gaat u voor anker. Op het verlaten strand geniet u ´s avonds van een voortreffelijke barbecue.
4 Na het ontbijt en een verfrissende duik vaart u naar het privé-eiland Raiga Dhigghiri. Hier wonen slechts 2 beheerders. Een heerlijk relaxte dag om te genieten van zon, strand, snorkelen en de mooiste schelpen te zoeken.
5 Aansluitend aan het ontbijt zeilt u naar noordelijker gelegen eilandje Daghetti. Bezoek het bijzondere dorpje en maak een heerlijke strandwandeling. ´s Avonds geniet u van ene heerlijk diner aan boord.
6 Bezoek nog eenmaal de leuke boetiekjes op het eiland en neem een kijkje in het museum dat u meeneemt naar het begin van de vorige eeuw. Een andere aanrader is de immense Indische vijgenboom van een paar honderd jaar oud en van enorme omvang. Na de lunch vertrekt u voor een heerlijke zeiltocht naar de zuidelijke Malé atol waar u voor anker gaat bij het eiland Guraidhoo.
7 Na het ontbijt kunt u genieten van een heerlijk ontspannen ochtend. U kunt het leuke vissersdorp bezoeken of gaan zwemmen, snorkelen of kajakken. De zeilen worden na de lunch gehesen voor de mooie tocht naar Malé en Thilafushi.
8 In de ochtend gaat u van boord na een onvergetelijke reis.

 

Accommodatie

Deze reis wordt gevaren met de catamaran type Nautitech 82. Op deze 25 meter lange catamaran varen 3 bemanningsleden en is plaats voor maximaal 16 gasten. Er zijn 8 ruime 2-persoons hutten met eigen douche en toilet.

Prijsindicatie

Prijsindicatie: EUR 750 tot EUR 1.450 per persoon op basis van een 2-persoons hut.

De prijs is inclusief:

 • Accommodatie aan boord in een 2-persoons hut met eigen douche en toilet.
 • Volpension inclusief water, koffie en thee.
 • Service van de bemanning (Schipper, maat en kok/gastheer)
 • 2 sets beddengoed, handdoeken en een badhanddoek per persoon per week.
 • Gas, water en diesel voor de boot.
 • Verzekering voor de boot en haar opvarenden.
 • GST lokale belastingen.
 • Watersportattributen: snorkelgerei en kajaks.

De prijs is exclusief:

 • Drankjes (frisdranken en dranken uit de bar)
 • Vluchten
 • Transfers
 • Uitgaven voor in- en uitklaren, toeristen- en cruisebelastingen en havengelden. (circa EUR 115 per persoon)
 • Excursies op de eilanden of duikexcursies. (ter plaatse voldoen)
 
Ga naar boven