Indische Oceaan

Azuurblauwe wateren, kleurrijke koraalriffen, bontgekleurde vissen, reuzenschildpadden, tropische regenwouden, wuivende palmen op hagelwitte zandstranden, een zwoele bries, schitterende zonsondergangen en prachtige baaien vormen de ingrediënten voor een onvergetelijke zeilcruise bij elk van de parelachtige bestemmingen in deze uitgestrekte oceaan.

Lees meer...

Zeilcruises in de Indische Oceaan

De Indische Oceaan biedt u prachtige eilanden en eilandengroepen die opdoemen uit de azuurblauwe wateren. De eilanden worden omringd door riffen die hen beschermen tegen de grillen van de oceaan. Het onderwaterleven is er werkelijk adembenemend en de grote verscheidendheid die diverse bestemmingen te bieden hebben is enorm. Echter hebben zij allemaal gemeen dat u zich in het paradijs waant.


Malediven
De betoverende Malediven bestaan uit 1190 koraaleilanden die samen tot 26 atollen zijn gegroepeerd in de Indische Oceaan. Azuurblauwe wateren, hagelwitte zandstranden, talloze palmbomen en een indrukwekkend onderwaterleven kenmerken deze tropische bestemming. Voor duikers en snorkelaars is deze bestemming een waar paradijs. Mantaroggen, schildpadden, bontgekleurde vissen in allerlei soorten en maten verwelkomen u op dit schitterende stukje aarde.

Mauritius
Het tropische eiland Mauritius ligt ten oosten van Madagaskar in de Indische Oceaan. Omgeven door prachtige riffen is het eiland goed beschermd tegen de invloeden van de oceaan en het onderwaterleven is werkelijk schitterend. Naast heerlijke zandstranden en helderblauw water biedt het vulkanische eiland bovendien een prachtig natuur met watervallen, tropische regenwouden en kratermeren. Een bestemming om nooit te vergeten.

Seychellen
De adembenemende Seychellen worden gevormd door een archipel van vijftien eilanden in de Indische Oceaan. Helderblauwe wateren, hagelwitte zandstranden, talloze palmbomen en een kleurrijk onderwaterleven kenmerken deze tropische bestemming. De flora en fauna zijn werkelijk prachtig en de diverse nationale zeeparken vormen voor duikers en snorkelaars een waar paradijs. Maak kennis met de reuzenschildpad en verwonder u over de zeldzame coco-de-mer.

 
Ga naar boven