Indische Oceaan

Azuurblauwe wateren, kleurrijke koraalriffen, bontgekleurde vissen, reuzenschildpadden, tropische regenwouden, wuivende palmen op hagelwitte zandstranden, een zwoele bries, schitterende zonsondergangen en prachtige baaien vormen de ingrediënten voor een onvergetelijke zeilcruise bij elk van de parelachtige bestemmingen in deze uitgestrekte oceaan.

Lees meer...

Bird Dream Seychellen

Deze adembenemende zeilcruise brengt u in 11 dagen langs de mooiste eilanden van de Seychellen. Het schitterende onderwaterleven en de afwisselende aanblik van de eilanden zal u werkelijk bekoren. Te midden van het azuurblauwe water doemen de eilanden op en gewiegd door de wind lijkt het alsof te palmbomen u toewuiven.

Lees meer...
 

La Digue Dream Seychellen Deluxe

Tijdens deze 4-daagse luxe minicruise kunt u enkele van de mooiste plekken van de Seychellen bezoeken. Naast de heerlijke zeiltochten die u door deze paradijselijke omgeving voert, heeft u ruim voldoende tijd om te snorkelen en de pareltjes van eilanden te bezoeken. Een uitstekende manier om deze eilandengroep te verkennen.

Lees meer...
 

Maldives Dream

Deze adembenemende zeilcruise brengt u in 8 dagen langs de mooiste bewoonde en onbewoonde eilandjes van de Malediven. Tijdens de heerlijke zeiltochten naar en langs de diverse eilanden valt u van de ene in de andere droom. Zwemmen en snorkelen zal u het gevoel geven u in een prachtig aquarium te bevinden.

Lees meer...
 

Mauritius Dream

Deze schitterende zeilcruise brengt u in 8 dagen bij de mooiste locaties van Mauritius. De grillige en bijzondere aanblik van het eiland, de tropische sfeer en de prachtige koraalriffen met kleurrijke vissen zijn een lust voor het oog. Geniet van de prachtige zonsondergangen, maak een verfrissende duik in het helderblauwe wateren en verwonder u over de prachtige natuur.

Lees meer...
 

Praslin Dream Seychellen

Ontdek de schitterende eilandengroep Seychellen per luxe 8-daagse zeilcruise. Geniet van een heerlijke barbecue op een hagelwit zandstrand omringd door palmbomen, terwijl u deze paradijselijke omgeving in u opneemt. Maak kennis met de indrukwekkende reuzenschildpadden en bewonder al snorkelend het rijk gekleurde onderwaterleven.

Lees meer...
 

Pagina 1 van 2

Ga naar boven