Grenada Sailing Week

Grenada Sailing Week: 30 januari t/m 4 februari 2017

Sinds 1994 staat het Grenada Sailing Festival al op de kaart en trekt enthousiaste zeilers van over de hele wereld. Sinds 2013 is het evenement overgegaan onder de naam Grenada Sailing Week. Vanuit Port Louis Marina worden in de diverse klasses, van racer tot cruiser en monohull tot multihull, de strijd aangegaan op een gevarieerd banenveld. Na een uitdagende wedstrijddag zullen de Caribische klanken u teruglokken naar de marina om te genieten van een `spicy´ avond. Met een barbecue op het strand vergezeld door een lokale steelband sluit u de avonden af onder een prachtige sterrenhemel.

In aansluiting op vier fantastische wedstrijddagen nodigt Grenada en de Grenadines uit om het gebied verder te verkennen. De schitterende Grenadines liggen binnen handbereik en zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Tijdens de Grenada Sailing Week vindt de Digicel Independence Workboat Regatta plaats. Deze regatta met de kleurrijke open boten die vroeger voor de visserij gebruikt werden, is een waar spektakel. Aan land worden diverse festiviteiten georganiseerd, waarbij u helemaal kunt opgaan in de cultuur en tradities van Grenada.

 

Wedstrijd- en walprogramma (30 januari t/m 4 febuari 2017)

Dag Omschrijving
Do. Inschrijving en registratie
Schippersbriefing met aansluitend het openingsfeest
Vr. 1e wedstrijddag - Mount Gay Race Series
Mount Gay Red Cap Party
Za. 2e wedstrijddag - Secret Harbour Race Series
Pirate Party
Zo. Lay Day op Grand Anse Beach
Ma. 3e wedstrijddag - Sea Hawk Paints Race Series
Happy hour
Di. 4e wedstrijddag - Race Series
Happy hour, Overall prijsuitreiking met aansluitend de Finale Party

 * Programma onder voorbehoud

Prijsindicatie

Boot EUR
30 - 38 ft 2.765 - 3.010
39 - 43 ft  2.940 - 3.780
44+ ft  4.060 - 5.915
Catamaran  4.130 - 6.545

 

Prijzen zijn in EUR per week.

Prijzen betreffen de `kale´ boothuur, zijn indicatief en onder voorbehoud van beschikbaarheid en eventuele prijswijzigingen.

Prijzen zijn `van - t/m´ tarieven in relatie tot bootlengte en leeftijd van de boot met bijbehorende tariefklasse.

 
Regattapakket*: - EUR   580
Regattatoeslag:   - EUR1.600
De tarieven zijn afhankelijk van de leverancier en de beschikbare boten.
 
* Het Regattapakket omvat een briefing voor de wedstrijd, de inschrijving, schoonmaken van het onderwaterschip, nalopen van de zeilen en technische assistentie gedurende de wedstrijd. De volledige inhoud van een regattapakket verschilt per leverancier. In uw offerte zal  de inhoud van het regattapakket gespecificeerd worden.
NB Niet alle leveranciers verzorgen een regattapakket voor het Grenada Sailing Festival. In dit geval zal Signature Sailing de inschrijving, meetbrief, ligplaats en andere formaliteiten voor u regelen.
 
Extra opties en verplichte bijkomende kosten, waaronder borg en eindschoonmaak, worden per offerte gespecificeerd. Gedurende regatta's is de borg niet afkoopbaar.

 

 

 
Ga naar boven