Turkije

Het mediterrane Turkije brengt u een mix van Oosterse en Westerse invloeden aangevuld met een eeuwenoude geschiedenis. De mooie kusten, baaien en eilandjes vormen een prachtig decor voor uw zeilvakantie. De vriendelijke bevolking sluit u snel in uw hart en de heerlijke Turkse gerechten in de lokale restaurants zullen u aangenaam verrassen. De vele bezienswaardigheden maken Turkije nog meer de moeite waard voor een fantastische vakantie.

Lees meer...

Bodrum

Hét Saint-Tropez van Turkije ligt in het zuidwesten op het gelijknamige schiereiland: Bodrum. Op de kruising van de Egeïsche- en Middellandse Zee ligt deze bruisende badplaats met tegen de berg opgebouwde witte huisjes, een prachtige boulevard geflankeerd door palmbomen en een gezellige bazaar. Aan de ingang van de haven staat de Sint Petersburcht als boegbeeld. Liefhebbers van cultuur, natuur, watersport, winkelen en een bruisend nachtleven zullen deze vakantiebestemming omarmen.

Lees meer...
 

Fethiye

Een helderblauwe baai met vele eilandjes; dat is het uitzicht vanaf de leuke stad Fethiye. Het schitterende zeilgebied zal u bekoren met de vele baaien, groen begroeide bergen en heuvels en het mooie onderwaterleven. Het gebied is tevens rijk aan ruïnes, interessante bouwwerken waaronder in de rotsen uitgehakte koningsgraven. De mooie natuur nodigt uit tot heerlijke wandelingen en de vriendelijke bevolking sluit u snel in uw hart. Fethiye is een droom voor elke zeilliefhebber.

Lees meer...
 

Göcek

Het `zeilstadje´ Göcek is met maar liefst 4 jachthavens een waar zeilers walhalla. Te midden van groene bergen en helderblauwe wateren is het gezellige Göcek een ideale basis om uw zeilvakantie te starten. Met de vele bezienswaardigheden in de omgeving vindt u hier beslist de perfecte mix voor een gevarieerde vakantie. Maak prachtige wandelingen door de ongerepte natuur en geniet van de rust in de tientallen kleine baaien omgeven door glooiend groen.

Lees meer...
 

Marmaris

Het bruisende Marmaris biedt u alles voor een heerlijke strand- en watersportvakantie. De levendige stad is een badplaats pur sang met een prachtige boulevard, leuke restaurants en barretjes en een sfeervolle bazaar. De grootste marina van Turkije biedt u alle faciliteiten en is een perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen zeilvakantie langs idyllische baaien met slechts één of enkele gemoedelijke restaurantjes. De talrijke excursiemogelijkheden vanuit Marmaris maken uw vakantie compleet.

Lees meer...
 
Ga naar boven