Kroatië

De schoonheid van de natuur is adembenemend met groene heuvels, nationale- en natuurparken, meren en watervallen en een azuurblauwe Adriatische Zee met tientallen eilanden en eilandjes. De eeuwenlange geschiedenis heeft haar sporen nagelaten en in de vaak nog middeleeuws aandoende stadskernen zult u zich verbazen over de mooie bouwwerken, verdwalen in de wirwar van geplaveide straatjes en steegjes en genieten van de cultuur. Kroatië is naast een prachtige zeilbestemming ook uitstekend geschikt voor cultuurliefhebbers.

Lees meer...

Dubrovnik

De parel van de Adriatische Zee; zo wordt Dubrovnik ook wel genoemd. Met haar beroemde eeuwenoude centrum omgeven door een imposante stadswal is de stad een ware attractie. Vanaf de metershoge stadsmuren heeft u een weids uitzicht over de Adriatische Zee en het historisch hart van de stad met de talrijke bezienswaardigheden. De prachtig begroeide eilanden die voor de kust liggen staan garant voor mooie zeiltochten in een schitterende natuur omgeven door helderblauw water. Dubrovnik is de perfecte start voor een ontspannen én indrukwekkende vakantie.

Lees meer...
 

Pula

Groene heuvels, verscholen baaien en prachtige eilanden in de Adriatische Zee kenmerken de zeilomgeving rondom Istrië. De lange historie die het schiereiland kent heeft haar sporen nagelaten en de talrijke bezienswaardigheden in combinatie met de prachtige natuur en een heerlijk klimaat maken Pula tot een uitstekende vakantiebestemming. De talrijke eilanden rondom liggen als pareltjes in de zee en zullen u doen verbazen met hun schoonheid.

Lees meer...
 

Sibenik

Tientallen eilanden en eilandjes, nationale parken als Kornati, de rivier Krka met haar beroemde watervallen, ongerepte natuur en historische centra zijn een greep uit de vele mogelijkheden die Sibenik en omgeving te bieden hebben. Geniet van de rust en stilte in een afgelegen baai of snuif de Kroatische sfeer op in de levendige stadjes. U zult zich beslist verbazen over de schoonheid van de Kornati eilanden en haar prachtige natuur. Een waar paradijs voor een geslaagde vakantie.

Lees meer...
 

Split

Een rijke geschiedenis kenmerkt de stad Split met schitterende historische gebouwen in het oude centrum. Cultuurliefhebbers kunnen in deze mooie stad hun hart ophalen. Voor de kust liggen tientallen eilanden als parels in de Adriatische Zee. Prachtige beschutte baaien met helderblauw water, levendige dorpjes of rustige oorden, indrukwekkende grotten en een prachtige natuur; dat zijn ingrediënten die Split en omgeving u te bieden hebben voor een onvergetelijke vakantie.

Lees meer...
 

Zadar

Een heus zee-orgel brengt u onmiddellijk in de stemming voor een fantastische zeilvakantie door de wateren van de Adriatische Zee. De talrijke eilanden voor de kust van het authentieke Zadar vormen een paradijs voor zeilers. De authentieke binnenstad en de vele bezienswaardigheden, de gastvrije bevolking en het prachtige natuurschoon in de omgeving vormen de ingrediënten voor een heerlijke vakantie. De vele mogelijkheden maken Zadar tot een prima uitgangspunt voor een zeilvakantie voor jong en oud.

Lees meer...
 
Ga naar boven