Italië

Een rijke culturele historie, interessante steden met prachtige bouwwerken, eeuwenoude monumenten, een uitstekende keuken, karakteristieke eilanden en idyllische archipels te midden van azuurblauwe wateren vormen de ingrediënten voor een heerlijke zeilvakantie. In Italië bevinden zich de meeste vulkanen van Europa en het land heeft zelfs een vulkanische archipel, de Eolische eilanden. De wereldberoemde vulkaan Vesuvius is er debet aan dat de Romeinse stad Pompeï zo goed bewaard is gebleven, en u zich daar even een echte Romein kunt wanen.

Lees meer...

Elba

Het grootste eiland van de Toscaanse Archipel met haar rotsachtige, prachtig begroeide en afwisselende landschap is een waar pareltje in de Middellandse Zee. Elba biedt u prachtige goudkleurige stranden, lieflijke baaitjes, idyllische dorpjes, talloze wijngaarden en een uitgestrekte bergachtige natuur met zeer divers flora en fauna. Een geweldig eiland om heerlijke zeiltochten te maken door de archipel en te genieten van de Toscaanse cultuur en de heerlijke Italiaanse keuken.

Lees meer...
 

Napels

Cultuur, natuur, culinair en een lange en interessante geschiedenis maken Napels een prachtige vakantiebestemming. De baai van Napels en de aangrenzende Pontijnse eilandengroep vormen een prachtig zeilgebied met schitterende kusten, leuke havens en baaitjes. De vele archeologische resten die zowel boven als onder water te vinden zijn, herinneren aan zowel de Griekse als de Romeinse beschaving. De veelzijdigheid van Napels en omgeving zullen u beslist aanspreken.

Lees meer...
 

Sardinië

Prachtige zandstranden, kristalhelder water, ruige rotsformaties; Sardinië is een waar paradijs voor zeilers. De tropisch aandoende kuststrook Costa Smeralda in het noordoosten van het eiland wordt ook wel het Monaco van Sardinië genoemd. Bruisende plaatsen met prachtige zandstranden afgewisseld door stille baaien en mooie grotten zijn de ingrediënten voor dit mooie gebied. De schitterende La Maddalena Archipel met de tientallen ongerepte eilandjes zijn werkelijk adembenemend.

Lees meer...
 

Sicilië

Het grootste eiland van de Middellandse Zee heeft ook een groots aanbod voor een fantastische vakantie. Met haar prachtige, grillige kustlijn, afwisselende landschap, indrukwekkende culturele historie, mooie baaien en de wonderschone eilandjes voor de kust zal Sicilië u zeker bekoren. De prachtige hoofdstad Palermo heeft een rijke geschiedenis met imposante bouwwerken en is daarnaast fantastisch om te winkelen en te genieten op één van de gezellige terrasjes. Een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke zeilvakantie!

Lees meer...
 
Ga naar boven