Griekenland

Een roemrijke geschiedenis, talloze eilandjes, pittoreske dorpen en de vele bezienswaardigheden maken Griekenland tot een bijzondere vakantiebestemming. Liefhebbers van natuur, cultuur, geschiedenis, rust en stilte, maar ook een bruisend uitgaansleven kunnen hier hun perfecte vakantie samenstellen. Voor elk zeilniveau is dit land geschikt en met de vele uiteenlopende gebieden ontdekt u elke keer iets nieuws. Begeleid door dolfijnen kunt u heerlijk eilandhoppen en u vergapen aan de talrijke opgravingen, ruïnes en restanten die u terug zullen voeren in de rijke Griekse geschiedenis.

Lees meer...

Athene

Cultuur, een rijke geschiedenis en een uitgestrekt zeilgebied; Athene is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke zeilvakantie in Griekenland. De stad zelf biedt u al vele culturele hoogtepunten, maar ook de omgeving zal u verbazen. Vanuit Athene kunt u onder een heerlijk zonnetje vele eilanden aandoen en de Griekse sfeer opsnuiven. U kunt zuidwestelijk varen richting de Peloponnesos, maar ook de zuidoostelijk gelegen Cycladen behoren tot de mogelijkheden. U komt tijd te kort dit prachtige gebied te verkennen.

Lees meer...
 

Corfu

Het immer groene Corfu wordt gekenmerkt door een zeer gevarieerd landschap met bergen, heuvels en laagland. Duizenden olijfbomen sieren dit pareltje van de Ionische Zee. Corfu zelf is al een waar paradijs om te ontdekken, maar is tevens een uitstekende uitvalsbasis voor een heerlijke zeilvakantie. Op korte afstand van het vasteland van Griekenland en de eilandjes Paxos en Anti-Paxos zult u getrakteerd worden op een zonnige zeilvakantie over helderblauw water met mooie baaien en pittoreske haventjes.

Lees meer...
 

Kos

Het bruisende eiland Kos ligt in het midden van de Dodekanesos eilandengroep. Dit maakt het eiland tot een ideaal startpunt van uw zeilvakantie; U kunt zowel noordwaarts als zuidwaarts deze archipel ontdekken. Kos heeft een eeuwenoude geschiedenis en is onder andere de geboorteplaats van Hippocrates. De rijke culturele historie en de vele bezienswaardigheden, de mooie natuur en de leuke plaatsjes maken het eiland tot een perfecte vakantiebestemming.

Lees meer...
 

Lefkas

Groene eilanden, witte stranden en helderblauw water. Lefkas staat garant voor een ontspannen zeilvakantie. Lefkas en de omringende eilanden bieden tientallen mogelijkheden om te genieten van zon, wind en water. De bruisende badplaatsen, authentieke vissersdorpjes en vele bezienswaardigheden zullen uw vakantie compleet maken. Bezoek oude forten, grotten en geniet van de dolfijnen die voor de boeg zwemmen tijdens heerlijke zeiltochten.

Lees meer...
 

Rhodos

Indrukwekkende monumenten, antieke dorpen, restanten van tempels, opgravingen en betoverende valleien; Op het mooie Rhodos wordt u overspoeld door cultuur, historie en natuur. De hoofdstad zelf is al een monument op zich met de eeuwenoude vesting. Rhodos staat garant voor een indrukwekkende vakantie waar cultuurliefhebbers, natuurliefhebbers, rustzoekers en liefhebbers van bruisende steden hun hart kunnen ophalen.

Lees meer...
 

Pagina 1 van 2

Ga naar boven