Europa

Eeuwenoude historie, een verscheidenheid aan culturen, prachtige steden, ruïnes, kerken, tempels, kastelen, pittoreske dorpjes, idyllische baaien en afwisselende landschappen; Europa biedt het u allemaal. Per land is geen bestemming hetzelfde en elk gebied heeft haar eigen charme. Bruisende havenplaatsen worden afgewisseld door verscholen baaien, cultuur maakt plaats voor natuur of is juist uitstekend te combineren. U zal versteld staan van de mogelijkheden.

Lees meer...

Bareboat zeilen in Europa

Veelzijdig Europa biedt op relatief korte reisafstand de mooiste en zeer afwisselende zeilgebieden. Het uitgebreide aanbod van bestemmingen in de diverse landen biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke zeilvakantie. Elk land heeft zijn eigen cultuur en tradities, maar allemaal zijn ze ontstaan uit een mengelmoes van overheersende bevolkingen door de eeuwen heen.

Griekenland
Een roemrijke geschiedenis, talloze eilandjes en eilanden, pittoreske dorpen en de vele bezienswaardigheden maken Griekenland tot een bijzondere vakantiebestemming. Liefhebbers van natuur, cultuur, geschiedenis, rust en stilte, maar ook een bruisend uitgaansleven kunnen hier hun perfecte vakantie samenstellen. Voor elk zeilniveau is dit land geschikt en met de vele uiteenlopende gebieden ontdekt u elke keer iets nieuws. Begeleid door dolfijnen kunt u heerlijk eilandhoppen en u vergapen aan de talrijke opgravingen, ruïnes en restanten die u terug zullen voeren in de rijke Griekse geschiedenis.

Italië
Een rijke culturele historie, interessante steden met prachtige bouwwerken, eeuwenoude monumenten, uitstekende keuken, karakteristieke eilanden en idyllische archipels te midden van azuurblauwe wateren vormen de ingrediënten voor een heerlijke zeilvakantie. In Italië bevinden zich de meeste vulkanen van Europa en het land heeft zelfs een vulkanische archipel, de Eolische eilanden. De wereldberoemde vulkaan Vesuvius is er debet aan dat de Romeinse stad Pompeï zo goed bewaard is gebleven, en u zich daar even een echte Romein kunt wanen.

Kroatië
De schoonheid van de natuur is adembenemend met groene heuvels, nationale- en natuurparken, meren en watervallen en een azuurblauwe Adriatische Zee met tientallen eilanden en eilandjes. De eeuwenlange geschiedenis heeft haar sporen nagelaten en in de vaak nog middeleeuws aandoende stadskernen zult u zich verbazen over de mooie bouwwerken, verdwalen in de wirwar van geplaveide straatjes en steegjes en genieten van de cultuur. Kroatië is naast een prachtige zeilbestemming ook uitstekend geschikt voor cultuurliefhebbers.

Turkije
Het mediterrane Turkije brengt u een mix van Oosterse en Westerse invloeden aangevuld met een eeuwenoude geschiedenis. De mooie kusten, baaien en eilandjes vormen een prachtig decor voor uw zeilvakantie. De vriendelijke bevolking sluit u snel in uw hart en de heerlijke Turkse gerechten in de lokale restaurants zullen u aangenaam verrassen. De vele bezienswaardigheden maken Turkije nog meer de moeite waard voor een fantastische vakantie.

 
Ga naar boven