Europa

Eeuwenoude historie, een verscheidenheid aan culturen, prachtige steden, ruïnes, kerken, tempels, kastelen, pittoreske dorpjes, idyllische baaien en afwisselende landschappen; Europa biedt het u allemaal. Per land is geen bestemming hetzelfde en elk gebied heeft haar eigen charme. Bruisende havenplaatsen worden afgewisseld door verscholen baaien, cultuur maakt plaats voor natuur of is juist uitstekend te combineren. U zal versteld staan van de mogelijkheden.

Lees meer...

Athene

Cultuur, een rijke geschiedenis en een uitgestrekt zeilgebied; Athene is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke zeilvakantie in Griekenland. De stad zelf biedt u al vele culturele hoogtepunten, maar ook de omgeving zal u verbazen. Vanuit Athene kunt u onder een heerlijk zonnetje vele eilanden aandoen en de Griekse sfeer opsnuiven. U kunt zuidwestelijk varen richting de Peloponnesos, maar ook de zuidoostelijk gelegen Cycladen behoren tot de mogelijkheden. U komt tijd te kort dit prachtige gebied te verkennen.

Lees meer...
 

Bodrum

Hét Saint-Tropez van Turkije ligt in het zuidwesten op het gelijknamige schiereiland: Bodrum. Op de kruising van de Egeïsche- en Middellandse Zee ligt deze bruisende badplaats met tegen de berg opgebouwde witte huisjes, een prachtige boulevard geflankeerd door palmbomen en een gezellige bazaar. Aan de ingang van de haven staat de Sint Petersburcht als boegbeeld. Liefhebbers van cultuur, natuur, watersport, winkelen en een bruisend nachtleven zullen deze vakantiebestemming omarmen.

Lees meer...
 

Corfu

Het immer groene Corfu wordt gekenmerkt door een zeer gevarieerd landschap met bergen, heuvels en laagland. Duizenden olijfbomen sieren dit pareltje van de Ionische Zee. Corfu zelf is al een waar paradijs om te ontdekken, maar is tevens een uitstekende uitvalsbasis voor een heerlijke zeilvakantie. Op korte afstand van het vasteland van Griekenland en de eilandjes Paxos en Anti-Paxos zult u getrakteerd worden op een zonnige zeilvakantie over helderblauw water met mooie baaien en pittoreske haventjes.

Lees meer...
 

Dubrovnik

De parel van de Adriatische Zee; zo wordt Dubrovnik ook wel genoemd. Met haar beroemde eeuwenoude centrum omgeven door een imposante stadswal is de stad een ware attractie. Vanaf de metershoge stadsmuren heeft u een weids uitzicht over de Adriatische Zee en het historisch hart van de stad met de talrijke bezienswaardigheden. De prachtig begroeide eilanden die voor de kust liggen staan garant voor mooie zeiltochten in een schitterende natuur omgeven door helderblauw water. Dubrovnik is de perfecte start voor een ontspannen én indrukwekkende vakantie.

Lees meer...
 

Elba

Het grootste eiland van de Toscaanse Archipel met haar rotsachtige, prachtig begroeide en afwisselende landschap is een waar pareltje in de Middellandse Zee. Elba biedt u prachtige goudkleurige stranden, lieflijke baaitjes, idyllische dorpjes, talloze wijngaarden en een uitgestrekte bergachtige natuur met zeer divers flora en fauna. Een geweldig eiland om heerlijke zeiltochten te maken door de archipel en te genieten van de Toscaanse cultuur en de heerlijke Italiaanse keuken.

Lees meer...
 

Pagina 1 van 4

Ga naar boven