Dream Grenadines

 

 

Programma 8-daagse zeilcruise
Dag Omschrijving
1 In de haven van Le Marin, Martinique, stapt u aan het einde van de middag aan boord voor de start van een onvergetelijke zeilcruise. Na een hartelijk welkom door de bemanning zeilt u naar de ankerplaats voor de nacht in de baai van St. Anne. Hier vindt u een gezellig dorp met een prachtig strand.
2 Vroeg in de morgen gaat u anker op voor een prachtige zeiltocht naar Bequia. Onderweg passeert u St. Lucia en St. Vincent. U heeft een schitterend uitzicht op de immense Deux Pitons bij het dorpje La Soufrière. Onderweg wordt de lunch voor u verzorgd. Na een heerlijke zeildag gaat u voor anker in Admiralty Bay. ´s Avonds kunt u zich uitstekend vermaken in Port Elizabeth, de hoofdstad van Bequia, met vele gezellige bars.
3 Na een heerlijk ontbijt zeilt u verder naar Mustique, het eiland van de `jetset´. Na de lunch kunt u het eiland verkennen of genieten van verkoelende watersportactiviteiten. Optioneel kunt u een tour over het eiland maken per jeep. Aan het einde van de middag vaart u verder naar Mayreau, alwaar u bij Saline Bay voor anker gaat voor de nacht. Indien gewenst kunt u ´s avonds genieten van een sfeervolle barbecue op het strand begeleid door een steelband.
4 Mayreau is het dunst bevolkte eiland van de archipel en is beslist een wandeling waard. Vanaf de kerk op de heuvel heeft u een prachtig uitzicht op de omringende eilanden. Aan het einde van de ochtend vertrekt u richting de Tobaco Cays. Na slechts een korte zeiltijd bevindt u zich in de mooiste lagoon van de Grenadines. Na de lunch in deze paradijselijke omgeving heeft u de rest van de dag ter vrije besteding en kunt u genieten van de zon op hagelwitte stranden, snorkelend de prachtige riffen verkennen of heerlijk kajakken.
5 Na het ontbijt en een laatste verkenning van het schitterende onderwaterleven worden de zeilen gehesen voor de tocht naar St. Vincent. De eindbestemming is Cumberland Bay. Na het diner kunt u een bezoek brengen aan de `Black Baron´ en genieten van een sfeervolle avond in de stijl van `Pirates of the Caribbean´.
6 In de ochtend heeft u de optie om het eiland per taxi te verkennen. Tijdens de tour wordt u meegenomen naar leuke dorpjes, prachtige uitzichtpunten en kunt u zwemmen bij een waterval. Na de lunch wordt er koers gezet naar Deux Pitons, hét kenmerk van St. Lucia.
7 Indien gewenst kan er in de ochtend een 4 uur durende excursie voor u worden georganiseerd naar de Botanische tuinen, het dorp La Soufrière en de krater van de Soufrière vulkaan. Na de lunch in Marigot zeilt u verder naar St. Anne op Martinique
8 In de ochtend zeilt u naar Marigot en gaat u van boord na een onvergetelijke reis.

 

Accommodatie

Deze reis wordt gevaren met de catamaran type Poncin 82. Op deze 23,8 meter lange catamaran varen 3 bemanningsleden en is plaats voor maximaal 16 gasten. Er zijn 8 ruime 2-persoons hutten met eigen douche en toilet, waarvan 2 hutten geclassificeerd zijn als superior.

Prijsindicatie

Prijsindicatie: EUR 950 tot EUR 2.575 per persoon op basis van een 2-persoons hut.

De prijs is inclusief:

 • Accommodatie aan boord in een 2-persoons hut met eigen douche en toilet.
 • Volpension inclusief water, koffie en thee.
 • Service van de bemanning (Schipper, maat en kok/gastheer)
 • Beddengoed, handdoeken en een badhanddoek per persoon per week.
 • Gas, water en diesel voor de boot.
 • Verzekering voor de boot en haar opvarenden.
 • GST lokale belastingen.
 • Watersportattributen: snorkelgerei, kajaks, windsurfen, wakeboard en visgerei.

De prijs is exclusief:

 • Drankjes (frisdranken en dranken uit de bar)
 • Vluchten
 • Transfers
 • Uitgaven voor in- en uitklaren, toeristen- en cruisebelastingen en havengelden. (circa EUR 115 per persoon)
 • Excursies op de eilanden. (ter plaatse voldoen)
 
Ga naar boven