BVI Dream

 

 

Programma 8-daagse zeilcruise
Dag Omschrijving
1 Na aankomst op het hoofdeiland Tortola gaat u aan boord in Hodges Creek Marina.
2 Een eerste zeiltocht brengt u over het Sir Francis Drake Channel naar Norman Island. Het eiland staat bekend om de vroegere piraterij. U kunt hier prachtig snorkelen en genieten van talrijke bontgekleurde vissen. Aan het eind van de middag zet u koers naar `The Bight" waar ook de Willy T ligt, een drijvende bar en restaurant.
3 Na een heerlijk ontbijt en een verfrissende duik worden de zeilen gehesen voor de tocht langs Peter Island en Dead Chest om vervolgens voor anker te gaan in bij Salt Island. Hier kunt u snorkelen bij het wrak van R.M.S. Stone dat in 1896 tijdens een storm is vergaan. Na de lunch zeilt u verder naar de beroemde The Baths op Virgin Gorda, een complex van reusachtige rotsen waartussen door eb en vloed natuurlijke baden zijn ontstaan. Aan het einde van de middag zeilt u verder naar langs Virgin Gorda naar de Bitter end Yacht Club om te genieten van een typisch Caribische avond.
4 Vandaag is de eindbestemming het prachtige eiland Anegada, met haar eindeloze stranden. Een uitstekende dag om helemaal tot rust te komen. Anegada is bovendien omgeven door het twee na grootste koraalrif van de wereld. De onderwaterwereld is hier dan ook adembenemend.
5 In de ochtend zeilt u terug naar Virgin Gorda om te ankeren bij een fantastische snorkelplek. Na de lunch vaart u verder naar Marina Cay, een privé resort aan de oostzijde van Tortola. Een spectaculaire avond op de top van de heuvel met muziek en piratenliederen van Michael Bean staat u te wachten, tenzij u kiest voor een heerlijk rustige avond aan boord op deze prachtige locatie.
6 Onder het genot van een kopje koffie zeilt u naar Monkey Point op Guana Island voor het ontbijt. Hier heeft u de keuze om (optioneel) een spectaculaire dagexcursie te maken of mee te zeilen naar Soper´s Hole. Onderweg stopt u voor de lunch bij Green Cay. Als alle passagiers weer aan boord zijn, zet u koers richting Jost van Dyke voor een sfeervolle happy hour bij de beroemde bar Foxy´s.
7 Anker op voor een tocht naar White Bay, bekend om haar hagelwitte zandstrand omgeven door palmbomen. Breng een bezoek aan de bekende Soggy Dollar Bar, waar de cocktail `Painkiller´ is uitgevonden. Na een ontspannen middag zeilt u verder naar Soper´s hole, aan de westzijde van Tortola.
8 In de ochtend zeilt u naar Hodges Creek Marina en gaat u van boord na een onvergetelijke reis.

 

Accommodatie

Deze reis wordt gevaren met de catamaran type Catlante 600. Op deze 18 meter lange catamaran varen 3 bemanningsleden en is plaats voor maximaal 12 gasten. Er zijn 6 ruime 2-persoons hutten met eigen douche en toilet.

Prijsindicatie

Prijsindicatie: EUR 910 tot EUR 1.200 per persoon op basis van een 2-persoons hut.

De prijs is inclusief:

 • Accommodatie aan boord in een 2-persoons hut met eigen douche en toilet.
 • Volpension inclusief water, koffie en thee.
 • Service van de bemanning (Schipper, maat en kok/gastheer)
 • Beddengoed, handdoeken en een badhanddoek per persoon per week.
 • Gas, water en diesel voor de boot.
 • Verzekering voor de boot en haar opvarenden.
 • GST lokale belastingen.
 • Watersportattributen: snorkelgerei, kajaks, windsurfen, wakeboard en visgerei.

De prijs is exclusief:

 • Drankjes (frisdranken en dranken uit de bar)
 • Vluchten
 • Transfers
 • Uitgaven voor in- en uitklaren, toeristen- en cruisebelastingen en havengelden. (circa EUR 115 per persoon)
 • Excursies op de eilanden. (ter plaatse voldoen)
 
Ga naar boven