Caribisch gebied

Wuivende palmbomen, witte zandstranden, idyllische baaien, tropische temperaturen, bruisende culturen en een rijk onderwaterleven maken het Caribische gebied tot een fantastische zeilbestemming. Het gebied strekt zich van de Bahama´s en Belize in het noorden en westen tot Aruba in het zuiden. Alle eilanden, met uitzondering van de Bahama's, grenzen aan de Caribische Zee. Het gebied dankt haar naam aan de Cariben, een indianenstam die op de eilanden leefde, toen het gebied werd ontdekt door de Europeanen.

Lees meer...

BVI Dream

In 8 dagen brengt deze Caribische cruise u langs de wonderschone eilanden van de Britse Maagdeneilanden. Het gebied is een waar paradijs voor zeilers met de talrijke eilanden, wonderschone baaien en een prachtig onderwaterleven. De wonderen der natuur treft u hier in allerlei vormen; van een doolhof van grotten tot één van 's werelds langste koraalriffen.

Lees meer...
 

Dream Grenadines

De prachtige 8-daagse zeilcruise langs de Grenadine eilanden laat u genieten van bounty-eilanden, verlaten stranden, kleurrijke culturele invloeden, schitterende natuur en een adembenemend onderwaterleven. Ontdek de diversiteit van de eilanden en laat u verwelkomen door wuivende palmbomen of de gastvrije bevolking. Beleef het swingende Caribische gevoel!

Lees meer...
 

Ocean Viking Sailing

De heerlijke zeilreizen met Ocean Viking brengen u langs de mooiste plekken in het Caribische gebied. Onder leiding van een ervaren Nederlandse schipper geniet u van fantastische zeildagen op de helderblauwe Caribische Zee, sfeervolle eilanden met verlaten baaien, wuivende palmbomen en een adembenemend onderwaterleven.

Lees meer...
 
Ga naar boven