Caribisch gebied

 

Wuivende palmbomen, witte zandstranden, idyllische baaien, tropische temperaturen, bruisende culturen en een rijk onderwaterleven maken het Caribische gebied tot een fantastische zeilbestemming. Het gebied strekt zich van de Bahama´s en Belize in het noorden en westen tot Aruba in het zuiden. Alle eilanden, met uitzondering van de Bahama's, grenzen aan de Caribische Zee. Het gebied dankt haar naam aan de Cariben, een indianenstam die op de eilanden leefde, toen het gebied werd ontdekt door de Europeanen.

Lees meer...

Antigua & Barbuda

Bruisende baaien en stille stranden kenmerken het prachtige zeilgebied rondom Antigua & Barbuda. Een perfecte mix van natuur en cultuur onder een zonovergoten hemel in het hart van het Caribisch gebied. De constante passaatwind zorgt voor een overwegend noordoostelijke wind die u langs alle prachtige plekken zal voeren. Geniet van de schitterende zonsondergangen, het adembenemende onderwaterleven met koraalriffen en kleurrijke, tropische vissen.

Lees meer...
 

Bahama's

Hagelwitte stranden op ontelbare eilandjes, een helderblauwe oceaan, een adembenemend, gevarieerd onderwaterleven en een gastvrije, relaxte bevolking. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten die de Bahama´s u te bieden hebben. Een paradijs dat zich uitstrekt over 750 km. en u zal betoveren met haar schoonheid. Het eiland Great Abaco en haar talrijke Cays zijn een ware droombestemming met haar idyllische baaitjes, sfeervolle haventjes en een wonderschoon onderwaterleven.

Lees meer...
 

Belize

Talrijke eilandjes met witte zandstranden en wuivende palmbomen staan garant voor een tropische vakantie. Het één na grootste barrière rif ter wereld biedt duikers en snorkelaars een scala aan kleurrijke tropische vissen, kilometers prachtig koraal, zeesterren en zelfs zeekoeien en walvishaaien. Liefhebbers van natuur en cultuur kunnen hun hart ophalen in Belize met uitgestrekte tropische regenwouden en het daarbinnen verscholen indrukwekkende nalatenschap van de Maya´s.

Lees meer...
 

Britse Maagdeneilanden

Nature's little secrets, zo worden de Britse Maagdeneilanden ook wel genoemd. Het gebied is een waar paradijs voor zeilers met de talrijke eilanden, wonderschone baaien en een prachtig onderwaterleven. De wonderen der natuur treft u hier in allerlei vormen; van een doolhof van grotten tot één van 's werelds langste koraalriffen. Houdt u van rust en stilte of wilt u 's avonds gezellig genieten van een bruisende Caribische avond, de Britse Maagdeneilanden bieden het u allemaal.

Lees meer...
 

Grenada

De geuren van nootmuskaat, kaneel en cacao komen u tegemoet op het tropische Grenada. Het eiland wordt niet voor niets `Spice Isle´ genoemd. Het kleurrijke Grenada met haar prachtige natuur met regenwouden, watervallen, bergen, kratermeren en mooie zandstranden is een lust voor het oog. Niet alleen de warmte van de zon, maar ook de vrolijke inwoners zullen uw vakantie tot een onvergetelijke belevenis maken. U komt al snel in de `Rhythms of Spice´.

Lees meer...
 

Pagina 1 van 2

Ga naar boven