Bareboat zeilen

Signature Sailing werkt nauw samen met gerenommeerde verhuurbedrijven die zorg dragen voor een kwalitatieve boot en een uitstekende service ter plaatse. Deze samenwerkingen maken het mogelijk om voor u een fantastische zeilvakantie te organiseren op wereldwijde bestemmingen. In geval de door u gewenste bestemming (nog) niet in het overzicht staat, verzoeken wij u om uw wensen aan ons kenbaar te maken.

Antigua & Barbuda

Bruisende baaien en stille stranden kenmerken het prachtige zeilgebied rondom Antigua & Barbuda. Een perfecte mix van natuur en cultuur onder een zonovergoten hemel in het hart van het Caribisch gebied. De constante passaatwind zorgt voor een overwegend noordoostelijke wind die u langs alle prachtige plekken zal voeren. Geniet van de schitterende zonsondergangen, het adembenemende onderwaterleven met koraalriffen en kleurrijke, tropische vissen.

Lees meer...
 

Athene

Cultuur, een rijke geschiedenis en een uitgestrekt zeilgebied; Athene is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke zeilvakantie in Griekenland. De stad zelf biedt u al vele culturele hoogtepunten, maar ook de omgeving zal u verbazen. Vanuit Athene kunt u onder een heerlijk zonnetje vele eilanden aandoen en de Griekse sfeer opsnuiven. U kunt zuidwestelijk varen richting de Peloponnesos, maar ook de zuidoostelijk gelegen Cycladen behoren tot de mogelijkheden. U komt tijd te kort dit prachtige gebied te verkennen.

Lees meer...
 

Bahama's

Hagelwitte stranden op ontelbare eilandjes, een helderblauwe oceaan, een adembenemend, gevarieerd onderwaterleven en een gastvrije, relaxte bevolking. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten die de Bahama´s u te bieden hebben. Een paradijs dat zich uitstrekt over 750 km. en u zal betoveren met haar schoonheid. Het eiland Great Abaco en haar talrijke Cays zijn een ware droombestemming met haar idyllische baaitjes, sfeervolle haventjes en een wonderschoon onderwaterleven.

Lees meer...
 

Belize

Talrijke eilandjes met witte zandstranden en wuivende palmbomen staan garant voor een tropische vakantie. Het één na grootste barrière rif ter wereld biedt duikers en snorkelaars een scala aan kleurrijke tropische vissen, kilometers prachtig koraal, zeesterren en zelfs zeekoeien en walvishaaien. Liefhebbers van natuur en cultuur kunnen hun hart ophalen in Belize met uitgestrekte tropische regenwouden en het daarbinnen verscholen indrukwekkende nalatenschap van de Maya´s.

Lees meer...
 

Bodrum

Hét Saint-Tropez van Turkije ligt in het zuidwesten op het gelijknamige schiereiland: Bodrum. Op de kruising van de Egeïsche- en Middellandse Zee ligt deze bruisende badplaats met tegen de berg opgebouwde witte huisjes, een prachtige boulevard geflankeerd door palmbomen en een gezellige bazaar. Aan de ingang van de haven staat de Sint Petersburcht als boegbeeld. Liefhebbers van cultuur, natuur, watersport, winkelen en een bruisend nachtleven zullen deze vakantiebestemming omarmen.

Lees meer...
 

Pagina 1 van 6

Ga naar boven